Termelés
Termelési eljárásunkról bővebben tájékozódhat ezen az oldalon. Termesztési folyamatunkat a gondos odafigyelés és a kiváló szerek és több 100 éves eljárás jellemzi.
Fő termékünk a kecsketejből készűlt kecskesajt többféle ízesítésben. A sajtgyártás során sok szempontot figyelembe véve törekszünk a higéniára és ezzel együtt oda figyelve a beltaratalomra is. Több éves tapasztalgatás után elértük, hogy nap mint nap ugyanolyan ízű, finom sajtot csináljunk és megcáfoljuk azt a közhiedelmet miszerint a kecskesajt és tej ,,kecske ízű". A tej és a sajt nem szagos, nem büdös ha megfelelő eljárással, megfelelő környezetben van elkészítve. Farmunkon kecskéink 5 hektáros területen legelnek, friss levegő veszi őket körül. A fejéstől a satjt elkészültéig gyakorlatilag nem érintkezik a kecsketej az ól levegőjével éppen ezért ne is kap szagot. A sajt gyártást és a pasztőrözést külön épületben készítjük el. A sajt kúltúrát, az oltót több éves tapasztalat útján választottuk ki. Mikor prés alá kerülnek a sajtok, megrendelés szerint ízesítjük őket. Gyakori ízesítéseink közé tartozik a sima natur, mely enyhén sós és jellegzetes finom tej íze van. Köményes ízesítés, snidlinges és fokhagymás valamint füstölt. Extrémebb megrendelők olivabogyós, diós és más különféle ízletes ízesítésben tartanak igényt sajtjainkra.
Weboldalunkon olvashat a kecsketej és sajnt jótékony hatásairól. Sajtjainkal bármikor tehet próbát telephelyünkön.